Abdurrahman TOPUZ - Okul Müdürü/ Principal/ Schuldirektör

20 Aralık 1968´de Erzincan´da dünyaya geldi. İlkokulu Erzincan´da Sümer İlkokulu´nda, orta ve lise öğrenimini Kocaeli´nde İzmit İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünden 1992 yılında mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı İnsan Kaynakları alanında  yüksek lisans yapmıştır.

İstanbul Bağcılar Tiryaki Hasan Paşa İlköğretim Okulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak, İstanbul Bağcılar Barbaros Lisesi´nde Coğrafya Öğretmeni olarak görev yapmıştır.

İstanbul Bahçelievler 1. Akşam Sanat Okulu´nda müdür yardımcısı, İstanbul Fatih Özel Langa Rum Okulu´nda Müdür Başyardımcısı olarak yöneticilik görevlerinde bulundu.

İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde şube müdürü görevinde bulundu.

Kocasinan Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde müdür olarak bulundu.

03.09.2019 tarihinden itibaren okulumuzda Müdür olarak devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.